Мога ли да получа заем веднага? Сигурно на всеки човек, поне веднъж в живота му се е случвало да си задава този въпрос.

Когато имате спешна нужда от пари, обикновено първо се сещате за заем. Тегленето на кредит често е най-бързият и сигурен начин за получаване на средства. Достъпът до интернет, онлайн банкирането, както и лесните онлайн плащания, позволяват също толкова лесно и бързо, да получавате пари директно в банковата си сметка. Това може да стане благодарение на бързите кредити онлайн.

Какво представлява бързият кредит?

Когато имате неочаквани финансови затруднения и се окаже, че се нуждаете от незабавна парична помощ, най-вероятното единственото спасение са бързите заеми от небанкова институция. Те се се предлагат във всякакви форми и размери, а най-хубавото е, че получавате парите за по-малко от час.

Всеки се е сблъсквал с непредвидени разходи за ремонт на автомобил, нова пералня или задължения за наем, заради временно намаляване на доходите. Ако кандидатствате за стандартен заем от банка, то няма как да се справите със затрудненията веднага. Процесът по одобряването, обикновено отнема повече време, което може да е проблем, ако имате нужда от пари на момента.

За какво можете да използвате бързия кредит?

Заемът обикновено може да се използва за всякакви цели. Хората теглят кредити по различни причини, включително: ремонт на автомобил или закупуване на нов, подобрения в дома, домашни потреби, неочаквани сметки, специални случаи, подаръци за семейството или приятелите и още много други.

Независимо каква е причината заради, която кандидатствате за заем е важно да подходите отговорно и да сте сигурни, че ще можете да изплащате вноските си. Бързите парични заеми могат да бъдат много полезни, най-вече когато имате краткосрочен проблем с паричния поток. Разбира се, важно е да използвате средствата правилно и разумно.

Как може да кандидатствате за бърз кредит?

Кандидатстването за бърз кредит може да стане както в офис, така и онлайн. Ако нямате достъп до интернет може да посетите офис, където ще трябва да попълните необходимите документи. Ако бъдете одобрени, ще получите желаната сума, още в същия ден. Кандидатстването става срещу валиден документ за самоличност, като не се изискват поръчители или обезпечение. Вие сами избирате дали да вземете парите веднага в брой или да ги получите по банков път.

Онлайн паричен заем

Хората, които търсят „кредит на момента“ или „незабавна финансова помощ“, обикновено се нуждаят спешно от пари. За много от тях, пътуването до офис може да не е идеалният вариант, поради липсата на време или възможност. Ако имате затруднения, с които трябва да се справите незабавно, онлайн заемът е най-бързият и удобен вариант. Размерът за краткосрочен заем онлайн обикновено варира между 200 и 3000 лв., въпреки че много фирми предлагат както по-ниски, така и по-високи суми.

Важно е да запомните, че въпреки, че процесът за кандидатстване обикновено е бърз и лесен, това не означава, че решението ще бъде взето незабавно. Голяма част от това, ще зависи от предоставената от вас информация и дали сте изпълнили стъпките внимателно и правилно. Трябва да се уверите, че вписаните от вас данни са точни. Освен това, е важно да се уверите, че нямате неизплатени парични задължения към съответната институция, тъй като това може да бъде взето под внимание. Повече информация за това кой може да кандидатства за бърз кредит може да намерите на Profit.bg.

Може ли да вземете онлайн кредит, ако имате лоша кредитна история?

Много хора, с немного добър кредитен рейтинг, са одобрени за бърз заем. Това разбира се, зависи от самата фирма кредитор и от това, колко наистина е „лоша“ вашата кредитната история.

жена с кредитна карата

Предимства на онлайн кредитите

  • Процесът за кандидатстване е максимално улеснен, като е необходимо само да имате достъп до интернет;
  • Сами може да изберете срокът за изплащане и размерът на месечната вноска;
  • Бързо одобряване на документите;
  • Бърз превод на парите, на посочена от вас банкова сметка.

Преди да кандидатствате за какъвто и да е вид личен заем, трябва да сте сигурни, че можете спокойно да плащате месечните си задължения. Това означава, че трябва да разгледате всичките си месечни разходи и да сравните тази цифра с редовния си месечен доход.